Visio Allocator -erikoissijoitusrahasto

Visio Allocator -erikoissijoitusrahasto

Rahaston tavoitteet

Tuotto pitkällä aikavälillä

12%

p.a. kulujen jälkeen

Keskimääräinen päivätuoton volatiliteetti

10%

Volatiteetti toimii riskin mittarina. Helsingin pörssin keskimääräinen volatiliteetti on n. 25 % eli yli kaksinkertainen rahastoon verrattuna.

Rahaston minimimerkintä

50 000

Rahasto on avoinna merkinnöille ja lunastuksille kuukausittain kunkin kuukauden viimeisenä pankkipäivänä.

dokumentit

Tutustukaa huolellisesti rahaston alkuperäisiin sääntöihin ja esitteeseen ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Mennyt tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta.

Absoluuttista tuottoa hajautetusti markkinatilanteesta riippumatta yrityksille ja yksityisille.

Confido Capitalin tarjoama Visio Allocator on erikoissijoitusrahasto turvallista tuottoa tavoitteleville yrityksille ja varakkaille yksityishenkilöille.

Rahasto on suunniteltu erityisesti sijoittajille, jotka haluavat tavoitella positiivista tuottoa markkinatilanteesta riippumatta tehokkaasti hajautetun sijoitussalkun avulla kuitenkin niin, että rahastoon sijoitetut varat ovat helposti nostettavissa. Tämä tekee Visio Allocator–rahastosta ainutlaatuisen myös lyhyen tähtäimen sijoittamiseen.

Visio Allocator-rahastoa hoitavat Suomen kokeneimmat salkunhoitajat. Aktiivisen omaisuudenhoidon keinoin pyritään saavuttamaan vuosittain absoluuttista tuottoa osakemarkkinaindekseihin verrattavan tuoton sijaan.

Visio Allocator-rahaston minimisijoitus on 50 000€.

Hajautuksella turvallista tuottoa matalammalla riskillä

Visio Allocator–rahaston salkunhoitajien tavoitteena on saavuttaa riskitaso, joka on alhaisempi kuin osakemarkkinoiden keskimääräinen riskitaso. Rahasto sijoittaa hallitusti markkinatilannetta ennakoiden lähinnä pohjoismaisille osake- ja korkomarkkinoille sekä yrityslainoihin. Sijoituksia voidaan suojata ja sijoitustoimintaa tehostaa myös johdannaisten avulla.

Suomen parasta salkunhoitoa vaativalle asiakkaalle

Visio-Allocator-Petri-TuuttiVisio Allocator-rahastotiimin pääsalkunhoitajana toimii Suomen kokeneimpiin salkunhoitajiin kuuluva Petri Tuutti. Petrillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus sijoitustoiminnasta. Hänet on valittu muun muassa Arvopaperi-lehden sijoituskilpailussa Suomen parhaaksi salkunhoitajaksi.

Tutustu Allocator-rahastoon tarkemmin, lataa rahastoesite