Slide

Johto ja osakkaat

Yhtiön toimitusjohtajana toimii KTM Jukka Lång, s. 1963

Juha Kojonen, s. 1965, hallituksen jäsen, osakas
Juha Kojosella on monipuolinen kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta, konsultoinnista (myynti, markkinointi ja pääomasijoitushankkeet ) sekä aktiivisesta osakesijoittamisesta. Juha Kojonen on toiminut yrittäjänä vuodesta 1998 lähtien.
juha.kojonen [at] confidocapital.com

Matti Hautsalo, s. 1970, osakas
Matti Hautsalo on Confido Capitalin perustajaosakas ja neuvonantaja sekä mukana aktiivisesti Barcelona Invest Oy:n salkunhoidossa. Hänellä on pitkäaikainen kokemus pääomasijoittamisesta ja vaihtoehtoisista sijoitustuotteista. Hän työskentelee päätoimisesti sijoittajana teknologiayhtiöiden parissa. Matilla on myös varainhoitotaustaa suorien kansainvälisten osakesalkkujen hoidosta.

Muita osakkaita:

Eero Pätäri, s. 1965, hallituksen jäsen, osakas
KTT Eero Pätärillä on yli 10 vuoden kokemus arvopaperimarkkina-alalta ja sijoitustutkimuksesta. Hänen v. 2000 hyväksytty väitöskirjansa Essays on Portfolio Performance Measurement oli ensimmäinen sijoitusrahastojen menestysmittausta käsitellyt suomalainen väitöskirjatutkimus. Pätäri toimii tällä hetkellä rahoituksen professorina Lappenrannan teknillisessä yliopistossa. Hänen opetusalaansa kuuluvat mm. arvopaperisijoittaminen ja riskienhallinta. Pätäri on myös toiminut aktiivisesti taloushallinnon ohjelmistoyritys Bittivisio Oy:n johtoryhmässä ja hallituksessa vuoden 2000 huhtikuusta.

Carl Gustaf Ehrnrooth, s. 1969, osakas
Carl Gustaf Ehrnrooth toimii yksityissijoittajana, ja hänellä on monipuolinen rahoitusalan kokemus. Aikaisemmin Ehrnrooth on toiminyt Amanda Capital Oyj:n jäsenenä, Mandatum Oyj:n hallintoneuvoston jäsenen, ja hän on työskennellyt Seligson & Co:ssa. Hän toimii myös hallituksen jäsenenä Solomon R. Guggenheimin säätiössä.